Ullevål – Fram og tilbake, men litt lenger.

Da har vi vært på Ullevål. Tok buss og trikk opp tidlig i morges og ventet oss en god porsjon venting, med igangsetting og fødsel som avsluttende belønning. Men neida, feilinformerte fra fastlegen som vi var, var det bare en overtidskontroll vi skulle på. Det kunne ta mange dager før eventuell igangsetting.

Men på tross av avisenes skrekkpropaganda den senere tid, om kaoset på Ullevål og dårlig oppfølging av fødende, og på tross av at det faktisk var en hel stor haug med sprekkeferdige overtidsgravide overalt på Ullevål idag, møtte vi stor forståelse, rolige og imøtekommende sykepleiere og leger. Ventetiden var ikke engang all verden.

Jeg ble undersøkt, alt ser strålende ut og legen kjente faktisk på hodet til Sofie! Sist men ikke minst, vi fikk ny time om igangsetting allerede i morgen kl 12.00. Det kan fortsatt visstnok trekke ut, kanskje til søndag eller mandag, men mest sannsynlig blir det vel i løpet av morgendagen/natten tenker jeg.

Skal selvfølgelig gjøre en innsats på naturlig-fødsel-fronten før den tid:)

Dette innlegget ble publisert i Fødsel, Svangerskapet. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ullevål – Fram og tilbake, men litt lenger.

  1. elisabeth sier:

    Djises. Kommer innom med blader etter jobb i dag, om du er hjemme. Lover. Så kan du kose deg med litt strikkeoppskrifter og annet gladgulpopp. Evt kan du bli med hjem til meg og hente dem som ligger fra forrige uke, kanskje 4. etg uten heis er det som skal til??

    *E

  2. Ørjan sier:

    Dette er en testkommentar. Nye kommentarer skal ikke trenge å bli godkjent heretter, og det skal heller ikke være nødvendig å legge inn E-postadressen sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.