Onsdag – én uke på overtid

Da var det gått en hel uke siden termin.
En uke med fødselsforberedende akupunktur, slitsomme, søvnløse netter, tusling rundt på Grünerløkka, kaffelatte og dameblader. Ikke akkurat typiske Elivaner, men jeg venner meg vel gradis til dem.
Mandag fikk jeg meg en liten tur på jobben. Avskjedslunsj for en god kollega. Nydelig mat og deilig å se litt folk fra verden utenfor igjen 🙂

Ellers er det tegn som tyder på at noen så vidt begynner å gjøre seg klar til siste etappe. Dette gir seg utslag i oftere, sterkere og nye typer smerter hos mor. Forsåvidt «etterlengtede» smerter, så klager ikke på dem, men det bekymrer meg litt at det lille forvirrete barn fortsatt ser ut til å trives best på tvers av magen.

Dette innlegget ble publisert i Svangerskapet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.