Sofie – Tre uker

Sofie har rukket å bli tre lange uker gammel! Så da må vi vel legge til noen bilder for å sjekke utviklingen av vårt lille vidunder.

Favorittstilling 1: Potetsekken. Mål: Rape etter mat, resultat: Søvn og kos, ingen rap.

Vår lille rosaprinsesse - Hun er visst blitt det

Det har vært tre uker med mye kos, men også mye magevondt. Hun spiser som en hest, så det er ikke rart at det til tider bobler vondt i magen.
Morsomt at vi allerede nå erfarer utvikling fra dag til dag. Litt mer menneske, litt flere ansiktsuttrykk, kanskje noen viljestyrte bevegelser og litt mer fett på kroppen.
Vi trener på blikkontakt og krabbing. Og så synger vi oss gjennom Den store barnesangboka 1 og 2, og hører på musikalen Jungelboken fra 1989. Takket være onkel Axel fikk vi tak i musikkfilene. Gode minner for mor som var 9 år da jeg så det på bryggeteateret og siden har slitt ut kassetten.

Ellers erfarer vi at hun elsker å bade! Både i vasken og i dusjen koser hun seg. Jippi, intet gleder mamma mer enn det 🙂 Gleder meg til vi skal hoppe fra brygga sammen! Neste sommer Sofie, neste sommer er det oss to, armringer og masse deilig saltvann (eh.. brakkvann, red. anm) (og forhåpentligvis uten olje, red.anm.)

I går var vi i bursdag til fetter Ville 1 år. Fullt hus hos familien Monteeth på Vålerenga. Pølse-, bolle- og kakefest. Idag var vi og så på isskulpturene og folkelivet på Karl Johan. Endelig ut på tur!

På vei til pølsefest på Vålerenga

På Karl Johan med Mormor og bestefar-Truls

Og så et bilde av et av dagens utallige skift:

Vi har inntatt favorittstilling 2: Superman

Endelig noen timers pause og en film for mamma og pappa

Dette innlegget ble publisert i Sofie. Bokmerk permalenken.

4 svar til Sofie – Tre uker

 1. Hilde sier:

  krabbetrening? kult

 2. Hugo Myrvold sier:

  Hei, jeg ser du har fått tak i sangene fra Jungelboken 1989!!!!
  Jeg har lett etter disse i over to år…’
  Du har ikke muligheten til å sende Tara sangen til meg å e-post???

  Mvh, Hugo

 3. Riina sier:

  Hei. Jeg har også slitt ut min kassett med musikken fra Jungelboken 1989. Kan du hjelpe meg med hvordan jeg kan få tak i disse musikkfilene igjen? Har lett overalt! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.